• Dansk
    • English

La Center Sport

Hold jeres næste familieferie i Sportscenter Danmark med La Center Sport overnatning ved Danhostel Vejen Sport.

Sportscenter Danmark er et af danmarks største idrætscentre og her er aktiviteter for alle aldre. Tag familien med og prøv padel, dyst i badminton eller hop i vandet i svømmehallen. I svømmehallen finder i også en SPA-afdeling. Med et Sportspas har i adgang til alle faciliteter i Sportscenter Danmark.

Overnatning foregår på Danhostel Vejen der ligger lige ved Sportscenter Danmark. Her er der fællesarealer til hygge og Danhostel er placeret i skønne grønne omgivelser.

Forplejning på jeres ferie

Sportscenter Danmark tilbyder et bredt udvalg af muligheder for forplejning blandt andet Sportskiosken med salatbar, sandwich, kaffe/te, smoothies, is m.m. I Sportscaféen kan du nyde aftenen rundt om bordet med dem du holder af. Her kan du spise dagens varme ret, suppe, sandwich og mange andre lækre retter.

La Center Sport ALL INCLUSIVE
Lad familiekokken holde fri og nyd morgenmad, snack, frokost (også som to-go) og aftensmad. Vores hyggelige Sportscafé indbyder til hygge om bordet og tilbyder bl.a. dagens ret, sandwich og mange andre lækkerier for hele familien.

Her har vi både gratis wifi i hele området, samt fri parkering. Elbiler kan oplades mod betaling – vi tilbyder Tesla og UNIVERSAL ladestationer til vores overnattende gæster.

Ketcherleje er inkl. i dit La Center Sport Alle inclusive ophold.

Bemærk: Vejen Idrætscenter forbeholder sig ret til at vælge overnatningslokation. Ønsker i særligt at bo i en hytte, gør vi alt for at dette kan lade sig gøre, mod et gebyr på kr. 500,-.

Priser på et La Center Sport familieophold

Nedenstående er blot et par eksempler på mulighederne. Vi laver gerne et godt tilbud på ekstra nætter og flere/færre børn/voksne og evt. inkl. forplejning på ønskede dage.

2 voksne + 2 børn (0-14 år) Pris
2 overnatninger
incl. hovedmåltider
+ Sportspas i 3 dage
Kr. 3.995.-
3 overnatninger
incl. hovedmåltider
+ Sportspas i 4 dage
Kr. 5.395.-
4 overnatninger
incl. hovedmåltider
+ Sportspas i 5 dage
Kr. 6.795.-
5 overnatninger
incl. hovedmåltider
+ Sportspas i 6 dage
Kr. 8.195.-
6 overnatninger
incl. hovedmåltider
+ Sportspas i 7 dage
Kr. 9.595.-
7 overnatninger
incl. hovedmåltider
+ Sportspas i 8 dage
Kr. 10.995.-
Incl. fri ketcherleje.
Tilkøb: Ekstra barn (0-14 år) pr. døgn kr. 350.-
Ekstra voksen pr. døgn kr. 450.-
Særligt ønske om hytte kr. 500,-

Kontakt [email protected] for din mulighed for La Center Sport All inclusive ophold.

Er i en gruppe (min. 10 personer) arrangerer vi det bedste ophold for jer og jeres ønsker. Kontakt venligst Anne Marie Hald på [email protected] eller tlf. 81401641